Over ons


Hallo, wij zijn Kathi en Romeo. vrije geesten. Reiziger. individualisten.

Fijn dat je hier terecht bent gekomen! Daar zijn we erg blij mee.

Zeven jaar geleden besloten we om samen de wereld te ontdekken. “Nu boeken” was er en we klikten – zonder enig idee te hebben waar het toe zou leiden.

Deze nacht-en-mist-campagne was de hoeksteen voor deze reisblog, die nu een van de meest succesvolle in Oostenrijk is.
Op onze reisblog delen we onze passie voor reizen en fotografie. Voor avonturen van veraf en voor de deur. Wat betekent dat precies?

We laten je prachtige plekken en landen in deze wereld zien: Myanmar, Nieuw-Zeeland, Mexico en nog veel, veel meer.
Wij geven je onze beste reistips. Uiteraard voor u uitgeprobeerd.
Natuurlijk wachten hier veel eerlijke rapporten op u. We denken niet altijd dat alles geweldig is en we zijn de laatsten die negatieve indrukken verbloemen.
We nemen je ook mee op onze reis in onze video’s.
Heel belangrijk: alleen onze eerlijke mening komt op onze reisblog terecht. Dit geldt natuurlijk ook wanneer we samenwerken met samenwerkingspartners.

En voordat iemand het vraagt: wij zijn geen backpackers. En ook geen flashpackers. We houden niet van hokjesdenken. We zijn wie we zijn. Volledig individueel. En jij bent jij. Wat voor ons het beste is, is dat misschien niet voor jou. Dat is goed. We willen dat je het meeste uit je reis haalt. We willen niemand onze reisstijl opleggen. Zeker niet. Maar op onze reisblog laten we je graag zien hoe je intensief reizen kunt integreren in je leven.